본문 바로가기
Information

15 different foods to eat together

by 나미이이 2023. 10. 22.
728x90
반응형

15 different foods to eat together

 

  
1) Beef and butter..
Beef contains a lot of cholesterol and butter made of animal oil also has a lot of cholesterol, so adding butter to beef cannot prevent a surge in cholesterol.  
 
2) Ramen and coke..
Ramen has a property that chemically binds well to calcium, so it is easy to cause calcium deficiency.
Also, cola has properties that combine well with calcium, so if you eat both together, it brings calcium deficiency.  
 
3) Black tea and honey..
Tannin, the astringent flavor of the black tea ingredient, combines with iron in honey and turns into iron natinate that cannot be absorbed into the body, so it should not be done together.  
 
4) Crabs and persimmons..
Crab is a high-protein food that reproduces food poisoning bacteria well, and persimmons contain tannins that converge, so eating the two together is easy to cause indigestion and food poisoning.  
 
5) The liver..
The liver is high-quality protein with a lot of vitamins, calcium, and iron, but the tannin component, which is the astringent flavor ingredient of persimmons, interferes with the binding of iron, and when tannin and iron are combined, it becomes iron tanninate, which is not good for nutrition because it does not dissolve and is excreted as it is.  
 
6) Acorn and persimmon..
The main ingredient of acorn jelly is starch, but it also has tannins.
In addition, persimmons also have tannins, an ingredient that has a astringent taste, and if you eat both together, constipation increases, anemia occurs, and iron that makes red blood cells combines with tannins to interfere with digestion and absorption.  
 
7) Octopus and bracken..
Octopus is one of the foods that is tough and difficult to digest.
In addition, bracken is a substance that causes indigestion in people with weak stomachs, so octopus and bracken cause digestive problems if eaten together.  
 
8) Sunji and black tea..
Seonji is a very good food for anemia patients because it is high in iron.
However, when drunk with black tea, tannin, which has the astringent taste of black tea, combines with iron to make iron tanninate, reducing the use of iron in half.  
 
9) Spinach and modern..
Spinach contains a lot of oxal, which is made into marine lime to make stones.
And in modern times, there is a lot of fisheries, so eating it with spinach increases the risk of nephrolithiasis or cholelithiasis due to oxalic acid  
 
10) Milk and sugar..
If sugar is added to milk, it is easy to drink because of the sweetness, but the loss of vitamin B1 increases.  
 
11) Cucumbers and radishes..
There is vitamin C in cucumbers, but when cut, an enzyme called arcovinase is produced, and this enzyme has the property of destroying vitamin C.
So mixing it with radishes will destroy the vitamin C of radishes.  
 
12) Eels and peaches..
Eating peaches after eating eel stimulates the intestine and prevents fat digestion, causing diarrhea.  
 
13) Shells and corn..
Shellfish are rich in protein and sugar, but they are perishable and difficult to digest because they make toxic substances to protect themselves from enemies during the spawning season.
In addition, corn also has ingredients that are difficult to digest, so if you eat both together, it will greatly affect your digestion.  
 
14) Kong and cheese..
Cheese has a lot of calcium, and beans have more phosphoric acid than calcium, but if you eat the two together, potassium phosphate is produced and escapes the body.  
 
15) Tomado and sugar..
In order for sugar to be decomposed and used in the human body, it must be helped by vitamin B1, which is followed by the loss of vitamin B1 as the vitamin B1 contained in tomatoes is used for sugar metabolism.

728x90
반응형

'Information' 카테고리의 다른 글

5 lifestyle habits that make your stomach die  (0) 2023.10.22
I thought it was good, but it turned out to be 7 bad habits  (0) 2023.10.22
Energy-friendly food  (0) 2023.10.22
7 Ways To Sleep Well  (0) 2023.10.22
How to be young every day  (0) 2023.10.22